close

Contact rapid

Ai un proiect pentru noi? Suntem aici!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Solutii pentru fatade din sticla

  Pereti cortina

  Peretii cortina sunt solutii moderne si eficiente pentru amenajarea cladirilor, pentru a crea un stil arhitectonic avangardist, structuri unice si suprafete vitrate mari care permit luminii naturale sa patrunda.

  Peretii cortina sunt o solutie moderna si eleganta pentru constructia si amenajarea cladirilor. Tehnologiile avansate permit astazi crearea de suprafete vitrate nelimitate care ofera o panorama deosebita si lasa lumina sa patrunda pentru a asigura un iluminat natural si eficient pe tot parcursul zilei.

  Peretele cortina poate fi realizat intr-o gama variata de culori, forme si dimensiuni, ceea ce il face potrivit pentru orice stil arhitectonic si gusturi estetice. In plus, acest sistem poate fi dotat cu diverse accesorii, cum ar fi jaluzele si rulourile care protejeaza, ofera intimitate si adauga personalitate.

  Pereti cortina Bucuresti

  In Bucuresti, peretii cortina sunt o solutie tot mai des utilizata in constructia de cladiri comerciale, sedii de birouri cat si cladiri rezidentiale. Versatili, peretii cortina pot fi instalati cu usurinta pe orice tip de structura, oferind o imagine moderna si impresionanta, dar si o eficienta energetica superioara. Atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea constructiilor vechi, folosim pereti cotina si schimbam aspectul cladirilor din Bucuresti oferind un aspect proaspat si atractiv.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles