close

Contact rapid

Ai un proiect pentru noi? Suntem aici!

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

    Nume (obligatoriu)
    E-mail (obligatoriu)
    Telefon (obligatoriu)
    Observații
    Compartimentari si pereti din sticla

    Partitii sticla

    Realizam partitii de sticla in Bucuresti pentru spatii ingenioase, open space, pline de creativitate si moderne. Partitiile din sticla te ajuta sa compartimentezi spatiul fara a necesita lucrari de amenajere sau modificari structurale.

    Pereti din sticla

    Partitii sticla si compartimentari birouri

    Despre peretii despartitori din sticla utilizati pentru compartimentarea birourilor si a altor spatii, putem spune ca sunt o solutie moderna si eleganta pentru a crea o separare vizuala intre diferitele zone, fara a reduce lumina naturala sau a constrange spatiul.

    Montam partitii din sticla in Bucuresti atat pentru spatii de birouri cat si pentru alte proiecte, inclusiv pentru delimitarea spatiilor rezidentiale.

    Fabricate din sticla securizata de inalta calitate, care este durabila si sigura, partitiile din sticla sunt o solutie moderna care nu implica lucrari majore de amenajare. Pot fi realizate in diferite dimensiuni si culori, pentru a se potrivi cu stilul si designul oricarui spatiu.

    Design unic si modern

    Partitii sticla fixe sau demontabile

    Spatiile modulare implica viziune si claritate in idei. Aici se vede experienta noastra de peste 20 de ani in tamplarie din aluminiu si in proiecte unice, personalizate in functie de nevoile reale ale clientilor nostri atat din punct de vedere functional cat si estetic.

    Partitiile de sticla sau peretii despartitori din sticla ofera o mai buna izolare fono-absorbanta, reducand zgomotul dintre diferitele zone si oferind un mediu mai linistit si aerisit. Folosim sticla vopsita, sticla cu modele grafice, sticla branduita si realizam pereti despartitori si sisteme fixe sau demontabile care dau nastere unor spatii cu adevarat surprinzatoare.

    Contact Icon
    expand_less
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
    Detalii Am înțeles